Terug

Volg Shownieuws

Anouk Hoogendijk kijkt uit naar een jaar zonder zwanger zijn

Nieuws

29 dec 2022, 19:19

Anouk Hoogendijk blikt terug op het jaar 2022, maar verheugt zich ook enorm op het jaar 2023 dat schrijft de oud-oranjeleeuwin op Instagram.

Op Instagram schrijft Anouk bij een foto van haar zelf waarin ze voortvarend naar de andere kant kijkt: Kijken jullie ook zo uit naar 2023? Ik wel! Ondanks dat mijn grootste droom is uitgekomen in 2022, heb ik heel veel zin in het nieuwe jaar. Afgelopen 3 jaar ben ik geregeld zwanger geweest of herstellende. Daardoor heb ik niet de beste weerstand gehad en heb ik bepaalde mooie dingen moeten laten schieten."

De oud-voetbalster vervolgt: "En begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben zo enorm dankbaar voor mijn prachtige jongens en ze zijn het 100000% waard. Maar ik kijk er ontzettend naar uit om weer echt te kunnen sporten, m'n sociale leven weer goed te onderhouden, en mooie uitdagingen aan te gaan. Lijkt me heerlijk om me weer helemaal lekker te voelen en volle energie te hebben." Anouk sluit haar post af met: "Laat 2023 maar komen."

Anouk en haar partner Pieter zijn in november dit jaar trotse ouders geworden van hun tweede zoontje genaamd Jip. Eerder kregen ze al zoontje Sonny. Shownieuws ging op bezoek bij de oud-voetbalster en dit leverde te schattige beelden op. Zie de beelden van de schattige Jip in een Shownieuwsrompertje bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.