Terug

Volg Shownieuws

Anouk Maas onthult: 'Ik ben verliefd'

Anouk Maas onthult: 'Ik ben verliefd'

Nieuws

18 apr 2022, 10:24

Anouk Maas is verliefd en hoe! De actrice is helemaal in de wolken en dat laat ze haar volgers op Instagram maar al te graag weten.

"Ja, Ik ben verliefd", schrijft Anouk onder een aantal lieve kiekjes van zichzelf met Nigel, haar nieuwe lover. "Het is heerlijk om dit te voelen, te ontvangen en te geven."

Ze kan bij Nigel 'gewoon zijn', laat ze verder weten. "Als ik bij je ben of aan je denk krijg ik kriebels in mijn buik en een glimlach op mijn gezicht. (...) Jij bent er voor mij, je kunt me dragen en maakt mij aan het lachen. Wat is het fijn met jou."

Voor mensen die niet van 'kleffe' foto's houdt, heeft Anouk tot slot nog een tip: "En anders scroll, klik of swipe je gewoon lekker door."

Expeditie Robinson

Anouk stond vorig jaar in de finale van Expeditie Robinson. Iemand die daar ook aan meedeed, was Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks. Alleen zij verliet vroegtijdig de competitie. Waarom? Dat ze vertelt ze zelf in de onderstaande video.

Dyantha over exit Expeditie Robinson
1:38
Dyantha over exit Expeditie Robinson

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.