Terug

Volg Shownieuws

Anouk opnieuw onder vuur in The Voice

Anouk opnieuw onder vuur in The Voice

Nieuws

11 dec 2020, 21:12

Anouk heeft zich opnieuw de woede van The Voice-kijkers op de hals gehaald. Op Twitter klinkt vrijdagavond wel erg veel negativiteit op haar bijdrage aan het programma.

De zangeres, die vanwege haar astma en angst voor het coronavirus niet fysiek in de studio aanwezig is, was zichtbaar geïrriteerd na de auditie van Kaan. De deelnemer zong Simarik (Kiss Kiss) en wist daarmee drie stoelen om te draaien. Alleen niet die van Anouk...

De vrolijke Kaan en Ali, Waylon en Jan waren vervolgens een hoop lol met elkaar aan het maken. Tot afgrijzen van Anouk, die aangaf graag naar huis te willen. Als Waylon haar vervolgens een compliment wil geven, omdat hij het stoer vindt dat ze toch in dit Voice-seizoen te zien is, vindt ze dat ook vreselijk. Wie weet is het gespeelde irritatie, maar dat ziet het grootste deel van Twitter er in ieder geval niet in.

"Kan Anouk alsjeblieft vervangen worden door iemand met een normaal humeur", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Ze verpest nu alweer de uitzending, net als vorige week. Dit is echt niet grappig meer." Een ander: "Anouk is zo negatief dat ze zelf negatief reageert op een compliment." Hieronder nog een aantal voorbeelden:

Een aantal mensen snappen Anouk wel en vinden haar juist een 'topwijf'.

Anouk vs Brenda

Zangeres Anouk staat erom bekend om haar ongezouten mening te geven, maar vorige week vrijdagavond was voor veel The Voice-kijkers de druppel. Ze zou zich veel te asociaal hebben gedragen tijdens haar commentaar op het optreden van Brenda Bee.

Veel kijkers vonden dat haar gedrag absoluut niet door de beugel kan en uitten hun ongenoegen op Twitter, zoals hier is terug te lezen. Shownieuws sprak een dag na de uitzending met Brenda zelf over het voorval, zoals je hieronder kan zien.

The Voice-Brenda reageert op 'asociaal' gedrag Anouk
1:18
The Voice-Brenda reageert op 'asociaal' gedrag Anouk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.