Terug

Volg Shownieuws

Antje Monteiro deelt foto uit de oude doos

Nieuws

17 feb 2022, 14:25

Het is alweer donderdag, de perfecte dag om een teruggooi naar vroeger te doen en dat vindt Antje Monteiro ook!

Zo deelt ze onderstaande foto uit de zomer van 1990. Antje schrijft daarbij: "Foto uit de hele oude doos! Zomer 1990 vakantie Portugal waar ik de vader van Romy leerde kennen. Ik was 21 jaar en de wereld lag aan mijn voeten". Op de foto is Antje te zien met een grote bos krullen, waardoor ze de vergelijking maakt met de haardos van haar dochter: "Romy nu ik deze foto zo zie, zou je je krullen ook wel eens van mij kunnen hebben".

Reacties

De fans van Antje zijn erg enthousiast over deze throwback. "Leuke foto ❤️". Een ander ziet ook de overeenkomst met Romy. "Knappie daar lijkt je dochter echt veel op jouw".

Reünieconcert Aida

Eind vorig jaar was Antje nog te zien in een reünieconcert ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de musical Aida. Bastiaan Ragas, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen en René van Kooten gaven een uniek optreden en brachten de nummers uit de voorstelling nog eenmaal ten gehore. In bovenstaande video vertelt de cast van Aida over deze reünie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.