Terug

Volg Shownieuws

Arjen Lubach en Merol staan in finale Vlaamse versie Slimste Mens

Arjen Lubach en Merol staan in finale Vlaamse versie Slimste Mens

Nieuws

23 dec 2021, 08:03

De finale van de Vlaamse versie van De Slimste Mens kent dit seizoen twee Nederlanders. Zowel cabaretier Arjen Lubach als zangeres Merol zijn doorgedrongen tot de laatste uitzending, die donderdagavond te zien is.

Voor Lubach en Merol, de artiestennaam van Merel Baldé, is de spelquiz bekend terrein. De twee deden allebei al een keer mee aan De Slimste Mens in Nederland, dat gepresenteerd wordt door Philip Freriks. Lubach won zelfs de finale toen hij meedeed in 2012.

De Nederlanders zijn twee van de finalisten die overbleven van de 34 kandidaten. Professor en intensivist Geert Meyfroidt is de enige Vlaamse finalist deze editie. De laatste aflevering is te zien op zender Play4. Deze is niet in Nederland te ontvangen.

De presentatie ligt in handen van Erik van Looy, die sinds 2004 het gezicht is van het programma, dat trouwens in België volledig De Slimste Mens Ter Wereld heet. Op sociale media ergeren Vlamingen zich aan het feit dat er twee Nederlanders in de finale zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.