Terug

Volg Shownieuws

Arjen Lubach wil niet naar vooravondtijdslot

Nieuws

2 apr 2022, 08:33

Arjen Lubach ziet het helemaal niet zitten om met De Avondshow met Arjen Lubach naar het vooravondtijdslot te verhuizen. "Dat is toch helemaal geen voordeel ten opzichte van ons tijdslot? Ik snap niet zo goed waarom dat als winst wordt gezien", vroeg de presentator zich vrijdag af in Op1 op NPO 1.

Verschillende tv-kenners opperden de afgelopen weken na het einde van M dat De Avondshow misschien naar voren kan worden gehaald. M en de huidige vooravondtalkshow Khalid & Sophie scoren een stuk minder kijkers dan voorganger De Wereld Draait Door en De Avondshow is tegelijkertijd op de late avond wel een hit met steevast meer dan een miljoen kijkers.

Daar is volgens Lubach wel een verklaring voor. "Het 19.00 uur-slot is gecreëerd door Matthijs van Nieuwkerk die ooit op NPO 3 een talkshow heeft bedacht en die is succesvol geworden en naar NPO 1 gesleept", zo legde hij uit. Het tijdslot werd toen "de heilige vooravond" terwijl dat in de tijd voor De Wereld Draait Door ook niet zo was, aldus Lubach.

"Er waren wel van dat soort programma's, maar het was nooit het heilige talkshowslot ofzo. Dat is gemaakt door De Wereld Draait Door en dat wordt nu niet geëvenaard door die andere shows."

Lubach, die pas net een paar weken begonnen is met De Avondshow, wil gewoon op de huidige voet verder. "Ik blijf dit doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.