Terug

Volg Shownieuws

Armin van Buuren verrast fans met bijzonder optreden

Nieuws

6 feb 2024, 16:56

Armin van Buuren verraste zijn fans in Rotterdam met een bijzonder optreden. De wereldberoemde DJ bracht zijn befaamde 'A State of Trance' naar het openbaar vervoer, waar reizigers konden genieten van de draaikunsten van Armin en zijn gast-DJ's.

Armin zette, in samenwerking met de RET, de stad op zijn kop door een tram om te toveren tot een Trance-walhalla, waar hij optrad, rijdend door het centrum van Rotterdam. Onder andere techno-icoon Joris Voorn, Ferry Corsten en Maddix draaiden sets, waardoor fans van dichtbij konden genieten van hun favoriete muziek en DJ's. Dit naar aanleiding van A State of Trance festival, dat in Rotterdam plaats zal vinden. 

A State of Trance wordt dit jaar voor het eerst in Ahoy Rotterdam georganiseerd, met als thema DESTINATION. Onder anderen Armin van Buuren, Colyn, Ferry Corsten, Oliver Heldens (als HI-LO) en Benwal staan op de line-up, naast nog 52 andere artiesten. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.