Terug

Volg Shownieuws

Armin van Buuren voelt niks voor Eurovisiesongfestival

Armin van Buuren voelt niks voor Eurovisiesongfestival

Nieuws

25 okt 2019, 13:24

De kans dat Armin van Buuren als een van 's werelds populairste dj's zijn opwachting maakt op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam is klein. Hij voelt er weinig voor om volgend jaar op te treden tijdens het grote liedjesfestijn. "Het voegt voor mij niets toe."

"Ik denk niet dat ik daar op mijn plek ben", zei Armin in de ochtendshow van Mattie & Marieke op Qmusic. "Natuurlijk ben ik wel weer benaderd en er zijn wel gesprekken en dingen. Maar nee, ik weet niet of ik daar als artiest iets aan toe kan voegen."

Dat de organisatie trots is op het succes van de Nederlandse dj's en dat wil laten zien aan alle andere deelnemende landen, snapt Armin wel. "En dan worden er allemaal ideeën geopperd", doelt hij op het idee om een aantal Nederlandse dj's voor de gelegenheid samen te brengen. "Dat gaat helemaal niet werken", denkt een van 's werelds populairste dj's. "Wat moet ik daar gaan doen? Achter een draaitafel met mijn handen in de lucht? Dat voelt ongemakkelijk. Er zijn super veel artiesten in Nederland die dat prachtig kunnen dragen. Nee, het gaat niet gebeuren", besluit hij resoluut.

Niet alleen Armin bedankt voor een optreden op het songfestival. Ook Martin Garrix zei eerder al dat hij er niks in ziet. "Dat gaat niet werken, nee", zei Garrix onlangs in Het Parool. "Ik vind het leuk dat het evenement, net als voetbal, het hele land samenbrengt maar muzikaal is het voor mij niet interessant. Misschien kunnen ze beter een lied waaraan ik heb meegeschreven gebruiken. Als ik Nederland daarmee kan helpen, prima."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.