Terug

Volg Shownieuws

Arnold Schwarzenegger viert 70e dansend

Arnold Schwarzenegger viert 70e dansend

Nieuws

30 juli 2017, 16:14

Arnold Schwarzenegger is zondag zeventig geworden en vierde dat zaterdagavond alvast met een paar goede vrienden. Acteur Tom Arnold slingerde via zijn Twitter wat filmpjes van het verjaardagsfeest de wereld in en daarop is duidelijk te zien dat de zeventigjarige acteur en voormalig gouverneur nog bijzonder soepel in de heupen is.

Samen met Tom Arnold en collega-spierbundel Sylvester Stallone (71) krijgt Schwarzenegger op zijn eigen partijtje les in Hawaïaans dansen. Tom Arnold ziet er wel een film in. "Bij deze een pitch: ik en 's werelds grootste zeventigjarige actiesterren. Het script schrijft zich praktisch vanzelf."

"Toen ik dertig jaar geleden vanuit Iowa vertrok naar Hollywood werd ik gewaarschuwd niet mijn helden te ontmoeten, want dat zou alleen maar teleurstellen. Niet waar! Gefeliciteerd Arnold", schrijft Tom op Twitter.

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.