Terug

Volg Shownieuws

Art Rooijakkers aan de botox

Nieuws

18 jan 2023, 14:35

Art Rooijakkers heeft 2022 in stilte beleefd. De presentator had zijn stem voorgoed kunnen verliezen, maar dankzij botox kan hij toch weer gebruik maken van zijn stem én vertellen hoe het mis had kunnen gaan... Zie bovenstaande video.

De presentator kampte met stemproblemen die nogal hardnekkig bleken te zijn. "Ik had een granuloom, een vergroeiing boven mijn stembanden, die zo groot werd dat hij uiteindelijk tegen m'n stembanden aandrukte. Hierdoor kon ik geen geluid meer produceren."

Het leek er even op dat er geen andere oplossing was dan ander werk zoeken. Niet heel gemakkelijk, want dan had de presentator een beroep moeten kiezen waarbij hij niet hoeft te praten. Daarnaast was het ook lastig voorlezen voor zijn tweeling van bijna 6 jaar.

Botox

Uiteindelijk is ervoor gekozen om botox in de stembanden van Art te spuiten. "Daardoor verlammen stembanden voor een paar maanden. Ik heb in totaal 100 dagen niet kunnen praten, waardoor de wond goed kon genezen." Onderstaande video deelde Art toen hij eindelijk weer mocht praten.

Art Rooijakkers mag weer praten
0:44
Art Rooijakkers mag weer praten

Of de presentator in de toekomst weer B&B Vol Liefde gaat presenteren is nog onduidelijk. Art geeft aan nu selectiever geworden in het werk dat hij aanneemt. Hij wil zo nu vooral de focus leggen bij zijn privéleven, want dat is volgens hem momenteel het meest belangrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.