Terug

Volg Shownieuws

Australische krant wilde relatie Rebel Wilson bekendmaken

Australische krant wilde relatie Rebel Wilson bekendmaken

Nieuws

12 juni 2022, 09:43

Een columnist van een Australische krant heeft toegegeven dat het blad Rebel Wilson twee dagen de tijd heeft gegeven om te reageren op een artikel waarin haar relatie met een vrouw bekend zou worden gemaakt. De actrice maakte vervolgens donderdag via haar eigen sociale media bekend gelukkig te zijn met vriendin Ramona Agruma.

De Pitch Perfect-actrice maakte via Instagram bekend een relatie te hebben met Agruma. "Ik dacht altijd op zoek te zijn naar een Disney-prins, maar misschien was wat ik echt al die tijd nodig had een Disney-prinses", schreef Wilson bij een selfie van haarzelf en Ramona.

Naar nu blijkt was het moment van de coming-out van de actrice niet geheel haar eigen keuze. Columnist Andrew Hornery van de Sydney Morning Herald onthulde zaterdag in zijn column dat de krant de vertegenwoordigers van Wilson "uit voorzichtigheid en respect" twee dagen de tijd had gegeven om te reageren op een artikel over Wilsons nieuwe liefde. De columnist noemt dat nu een "grote fout" omdat de actrice er vervolgens zelf voor koos om uit de kast te komen.

De krant kan na de column rekenen op een hoop kritiek. Op Twitter zijn mensen boos over het feit dat de krant de geaardheid van de actrice wilde onthullen, maar ook dat ze nu boos lijken te zijn over het feit dat Wilson zelf uit de kast kwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.