Terug

Volg Shownieuws

Auto van MAFS-Chantal gemolesteerd

Auto van MAFS-Chantal gemolesteerd

Nieuws

7 jan 2021, 20:35

Chantal uit Married At First Sight heeft een vreselijke ervaring met 'haters' gehad. De auto van de realityster werd gemolesteerd, zo onthult ze in de Shownieuws Podcast.

Aan Bart Ettekoven en Dyantha Brooks vertelt 'Wenkie' over haar deelname aan het programma. Net als Jada in het huidige seizoen, kreeg Chantal vorig jaar bakken met kritiek te verwerken. Dit doet pijn, kan ze net als Jada (zie de bovenstaande video) vertellen. "Als jij echte haat krijgt en berichtjes van: 'Ik wil jou een nekschot geven'. En ze komen tot aan je huis en ze doen hele nare dingen op social media. Dat maakt je zo klein en zo verdrietig..."

In het geval van 'Wenkie' gingen ze zelfs over op vandalisme. Wat er is gebeurd, hoor je in de vierde aflevering van de Shownieuws Podcast. Dyantha en Bart bespreken hierin de laatste nieuwtjes met bekende gasten. De aflevering over onder andere Ferry Doedens en Fajah Lourens is hierboven te beluisteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.