Terug

Volg Shownieuws

AUW: Temptation-Demi in tranen na belediging Sidney

Nieuws

21 mrt 2019, 16:24

Na het derde kampvuur op Temptation Island hield niet iedereen het droog. Deelneemster Demi kreeg minder leuke beelden te zien van haar vriend Sidney: ze werd zwaar beledigd en hield het dan ook niet droog.

Als presentatrice Annelien Coorevits aan de dames komt vertellen dat er die dag een derde kampvuur aankomt, loopt de spanning hoog op. Het tweede kampvuur hebben ze nét achter de rug. Op het eerste beeld zag Demi dat haar Sidney achterop een jetski zit bij de knappe nieuwe verleidster Hung. Hij vertelde later scheldend aan zijn mannelijke lotgenoten dat Hung achter hem aan zit, maar dit lijkt Demi niks te doen. "Volgens mij is dat niet zijn type, dus ik denk dat hij dat inderdaad niet heel leuk vindt."

Het volgende beeld kwam wél hard aan. Sidney kon niet slapen en zat romantisch in het donker te kletsen met verleidster -die dezelfde naam deelt als zijn vriendin- Demi. "Mijn vriendin werkt niet superveel en dat wil niet zeggen dat ze helemaal niks betaalt", vertelt hij. "Maar ik ben toch wel, nou ja gewoon... de kostwinner." Na deze uitspraak werd Demi kwaad. Ze hadden met elkaar afgesproken om respectvol met elkaar om te gaan, zeker op tv. "Ik werk genoeg, ik werk op mijn manier. Dus dat hij dat nodig vindt om te zeggen dat hij meer werkt... Ja, oke."

Onderweg terug naar het resort waar de vrouwelijke deelnemers met de knappe single verleiders verblijven, huilt ze. Ze is diepgeraakt, maar Sidney houdt niet op met zijn uitspraken. "Demi is ook een onzeker meisje. Fucking make-up als een motherfucker. Hoe veel kleding denk je dat Demi gekocht heeft, hè? Mijn hele bankrekening werd geplunderd als een motherfucker." Arme Demi. Hoe zou ze reageren als ze ook deze beelden te zien krijgt? De gemoederen op Temptation Island liepen al eerder hoog op toen Heikki en Roger woest op elkaar werden. Ook na Temptation Island worden er relletjes uitgevochten, bijvoorbeeld op social media tussen Rodanya en enkele verleidsters... (zie video)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.