Terug

Volg Shownieuws

'Awkwafina en Tremblay in The Little Mermaid'

'Awkwafina en Tremblay in The Little Mermaid'

Nieuws

2 juli 2019, 02:41

Disney wil Jacob Tremblay strikken voor een rol in de remake van The Little Mermaid. Volgens The Hollywood Reporter aast de studio op de 12-jarige Room-acteur voor de rol van Flounder, in Nederland ook bekend als Botje.

Ook Awkwafina zou in onderhandeling zijn over een rol in de film. De Crazy Rich Asians-ster zou dan Scuttle gaan spelen, de zeemeeuw die in de Nederlandse versie De Kleine Zeemeermin de naam Jutter kreeg.

De live-action remake van The Little Mermaid moet in 2020 uitkomen. De film wordt geregisseerd door Rob Marshall, die onder meer Mary Poppins Returns en Into The Woods achter zijn naam heeft staan. Net als bij andere remakes van Disney het geval is, zijn in de film de originele liedjes te horen, aangevuld met nieuw materiaal. Hamilton-ster Lin-Manuel Miranda werkt samen met de oorspronkelijke componist Alan Menken aan de nieuwe muziek voor The Little Mermaid.

Eerder liet zangeres Lizzo weten dat ze dolgraag de rol van Ursula wilde vertolken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.