Terug

Volg Shownieuws

B&B-Jacob doet boekje open: 'Het was een marteling'

Nieuws

18 sep 2021, 14:22

Jacob uit B&B Vol Liefde kijkt met weinig plezier terug op zijn deelname aan het programma. Hij noemt het zelfs een 'marteling'....

In Weekend vertelt Jacob dat hij achteraf gezien liever niet had meegedaan. "Het was een marteling om dit uit te zitten", zegt de tv-ster, die tijdens de opnames 60 jaar was.

Hij zegt dat de dames die langskwamen niet voor de liefde, maar voor zijn huis voor het vuur wilden gaan. "Ik kon niks leuks met ze doen, dat wilden ze niet. Ze zeiden: 'Wij hebben voor jou gekozen, omdat je een mooi huis hebt met luxe en dát is wat we dan ook willen.' Dus ik dacht gelijk: 'zij hebben nooit voor mij gekozen maar voor mijn huis.' Dat was natuurlijk een schok.”

Spreekverbod

Jacob vertelt dat hij tegen de programmamakers heeft gezegd dat hij andere vrouwen wilde die wél voor hem kwamen. Dit zat er niet in. "Want het publiek moet het natuurlijk interessant vinden. Ik voel me niet gebruikt, maar het had wel heel slecht voor me kunnen uitpakken.”

"RTL heeft dames laten opdraven die niet mijn types waren, en ik ben zwaar teleurgesteld dat ik door die vier twee weken lang in mijn eigen huis ben gepest", zegt Jacob. Zijn uitspraken zouden hem een spreekverbod van RTL hebben opgeleverd.

Het programma B&B Vol Liefde was razend populair, maar helaas voor de fans is de laatste aflevering van dit seizoen alweer geweest. Hoogstwaarschijnlijk tot groot verdriet van superfans Henry van Loon en Jelka van Houten, die de kandidaten zelfs perfect kunnen imiteren. Dit is te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.