Terug

Volg Shownieuws

B&B Vol Liefde-Astrid maakt de tongen los

Nieuws

11 juli 2022, 21:14

De eerste aflevering van een nieuw seizoen B&B Vol Liefde zorgt nu al voor veel reacties. Vooral Astrid maakt de tongen los op Twitter...

Astrid bekijkt in de opening van het seizoen de videoboodschappen en dan wordt al snel duidelijk dat ze strenge regels heeft. "Als ik iemand in huis heb, moet dat wel zoals het altijd is geweest. Daar kan ik niet van afwijken", zegt ze bijvoorbeeld.

Op Twitter is te zien dat men zich nu al heerlijk vermaakt met - en soms irriteert aan - de B&B-houdster. "Astrid is de vrouw waar je in de kroeg je schoenen al uitrekt omdat je bang bent dat je haar wakker maakt als je thuiskomt", valt er bijvoorbeeld te lezen. Een ander: "Astrid is geen makkelijk type, denk ik."

Hieronder een overzicht van de vele tweets:

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is maandagavond van start gegaan. Het belooft een liefdevol seizoen te worden, want op de eerste beelden was al een dikke zoen te zien...

Helaas kan Art Rooijakkers het programma voorlopig niet presenteren vanwege stembandproblemen. Zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.