Terug

Volg Shownieuws

B&B Vol Liefde-Caroline maakt drastische keuze

Nieuws

8 juli 2022, 18:01

Caroline uit B&B Vol Liefde heeft een drastische keuze gemaakt. Ze gooit opnieuw haar hele leven overhoop...

Dit vertelt ze aan Privé. Caroline verkocht haar B&B na haar deelname aan het populaire programma en kocht een nieuwbouwappartement in Alkmaar. Ze werkt nu als binnenhuisarchitect, maar ook dit levert haar niet het gewenste geluk op.

"Ik heb meer uitdaging nodig", zegt ze tegen het weekblad. "Daar heb ik veel over nagedacht en zo kwam ik erachter dat ik in Oostenrijk, door mijn werk in het huis, veel gelukkiger was. Dat gevoel wil ik terugkrijgen."

En dus gaat ze gewoon weer een B&B opstarten. "In eerste instantie wilde ik terugkeren naar Karinthië, waar ik eerst zat, maar ook daar zijn ze erachter dat ze meer kunnen vragen voor de huizen. Dat is onbetaalbaar geworden."

Ze zoekt het dus dichter bij huis. "In Drenthe en omgeving ben ik op zoek naar een gave boerderij. Ik had al wat op het oog, maar dit was net voor mijn neus verkocht. Ik blijf zoeken. Het is de bedoeling dat ik weer drie kamers ga verhuren en dan voor de gasten koken en gezellige hapjes maken voor bij de borrel."

Caroline is wel nog altijd single. "Mijn leven deel ik nog steeds met mijn lieve hondje Roos. We zijn nog steeds samen, met veel plezier. Ik sta open voor de liefde. Wie weet wonen er in Drenthe erg leuke mannen."

Nieuwe seizoen

Binnenkort start het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Het nieuwe seizoen belooft wederom spraakmakend te worden. Op de eerste beelden is al een dikke zoen te zien...

Helaas kan Art Rooijakkers het programma voorlopig niet presenteren vanwege stembandproblemen. Zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.