Terug

Volg Shownieuws

B&B Vol Liefde-Roxanne reageert op kritiek na pikante foto

Nieuws

25 sep 2021, 23:16

Roxanne uit B&B Vol Liefde blijkt ook op social media niet op haar mondje gevallen. Een pikante foto van haar valt bij veel volgers goed en bij sommigen slecht. Voor die laatste groep heeft ze een boodschap...

Op de foto is te zien hoe ze in lingerie aan het koken is. "Ik werd niet zo wakker en ik kook niet op deze manier voor gasten... Maar ja, als ik mijn huisgemaakte tomatensaus maak, eet ik het wel op deze manier."

Het zorgt voor veel, soms hilarische, reacties. Zo schrijft B&B Vol Liefde-collega Mitch: "Je weet dat je je doos ziet in de reflectie van de pan?" Roxanne reageert gevat. "Jaloers dat jij niet met je billen bloot mag op Instagram. Ik laat even zien hoe het moet." Ze bedoelt deze post van Mitch, die er al snel af werd gegooid wegens het overtreden van regels.

Trots?

Een ander vindt het blijkbaar niet zo gepast. "Je vader zal vast heel trots op je zijn", schrijft die persoon waarschijnlijk sarcastisch.

Roxanne dient de volger van repliek. "Klopt!" De verbolgen persoon: "Blij dat ik het niet ben. Ik zou me schamen. Je gaat zo toch niet op Insta? (...) Zit je nu met een voldaan gevoel op de bank, of in jouw geval in je lingerie alleen in huis achter een pan?"

Maar Roxanne laat zich niet kennen. "Ja, heeerlijk in mijn lingerie op de bank en ben trots op mijn lichaam. Ben helemaal mezelf en laat me niet leiden door jouw mening."

Razend populair

Het programma B&B Vol Liefde was razend populair, maar helaas voor de fans is de laatste aflevering van dit seizoen alweer geweest. Hoogstwaarschijnlijk tot groot verdriet van superfans Henry van Loon en Jelka van Houten, die de kandidaten zelfs perfect kunnen imiteren. Dit is te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.