Terug

Volg Shownieuws

Babette van Veen in tranen na schok

Nieuws

23 juli 2024, 17:31

Het moment dat de zonen van Babette van Veen, Silvijn en Sebastiaan, het ouderlijk huis verlieten was voor haar een grote schok. De voormalig GTST-actrice (zie video) vertelt er openhartig over in gesprek met Libelle.

"Het was echt een klap in mijn smoel", zo vertelt Babette over het moment dat haar jongste zoon op zichzelf ging wonen. "Echt vreselijk was het. Jarenlang doe je alles voor je kinderen, je leeft om het gezin draaiende te houden, te zorgen dat ze veilig op voetbal en school komen, in schone kleren, met een gevulde maag en ineens zijn ze weg."

De actrice, die haar kinderen na een scheiding nagenoeg alleen heeft opgevoed, kreeg tijdens de opvoeding van haar zoons veel hulp van haar ouders en vriendinnen. "Die kon ik echt altijd bellen. In die zin heb ik nooit het gevoel gehad dat ik het echt helemaal alleen hoefde te doen."

Nieuwe fase

Nu haar zoons dus uit huis zijn is er een nieuwe fase voor haar aangebroken. "De eerste weken had ik geen idee wat ik met mezelf aan moest. Ik huilde om alles. Dan dacht ik: ga ik nou alleen voor mezelf staan koken? De jongens belden geregeld op om te vragen hoe het ging en of ik wel at, maar tegen hen speelde ik mooi weer."

Ze kijkt trots terug op de opvoeding van haar jongens. "Ik heb ze in elk geval niet verpest. Het zijn stabiele, beleefde, leuke kerels geworden."

Linda, Roos en Jessica

Nu haar mannen uit huis zijn, heeft Babette misschien weer meer tijd voor haar zangcarrière. Babette en Katja Schuurman dachten er vorig jaar nog over om een reünie-avond te organiseren van de zanggroep Linda, Roos en Jessica waarmee zij in de jaren negentig twee jaar lang volle zalen trokken (zie onderstaande video).

"Ik had best een lastig moment toen ik naar de reünie van de Dolly Dots ging", aldus Babette destijds in het NPO Radio 1-programma Villa VDB. "Katja en ik krijgen nog elke dag filmpjes van mensen die staan te dansen op onze hit Ademnood. We merken toch dat we dat erg missen"

Katja en Babette denken serieus aan reünie van Linda en Jessica
3:05
Katja en Babette denken serieus aan reünie van Linda en Jessica

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.