Terug

Volg Shownieuws

Airen Mylène bevallen van zoontje!

Airen Mylène bevallen van zoontje!

Nieuws

13 jan 2020, 14:09

Shownieuws-presentatrice Airen Mylène (34) is 9 januari bevallen van haar tweede kindje: Foss Fedde Glen Taekema.

Bij een foto van de prachtige spruit schrijft Airen: "Wat een rijkdom! Hij is er! Foss Fedde Glen Taekema. Geboren op 9 januari. We maken het goed. Het is leuk. Het is chaos. Het is drukte. Het is liefde. Het is alles."

https://www.instagram.com/p/B7QsgyFHs-y/

Ook kersverse vader Taeke Taekema (39) deelt een kiekje: "Daar is hij dan, onze tweede zoon, geboren op 9 januari: Foss Fedde Glen Taekema. @airenmylene heeft het wederom geweldig gedaan en Bodhi vind z’n broertje erg lief! Het is vrij onrustig thuis, but wouldn’t want it any other way!"

https://www.instagram.com/p/B7QtKpFlcCa/

Eind augustus maakten Airen en Taeke bekend dat ze hun tweede kindje verwachtten. "Are we ready voor this?! Waaah!!! Wat een mega mooi cadeau in deze hectische en emotionele tijd. Een tweede kleine mogen verwelkomen met de allerleukste!"

Twee maanden later maakte ze ook het geslacht van haar kindje bekend: "Deze ontzettend blije en leuke jongen wordt grote broer van een broertje!” schreef Airen bij een lieve foto van haar eerste kindje, Bodhi. ”Langzaam een team aan het kweken. Taeke, maak jij alvast een opstelling?” refereert ze aan de hockeycarrière van haar grote liefde.

Leuk detail is dat het alweer de tweede Wie is de Mol?-baby is. Airen en Taeke leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het spelprogramma in 2015 en kort daarna sloeg de vonk over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.