Terug

Volg Shownieuws

Carolien Spoor is bevallen!

Nieuws

19 jan 2020, 12:15

Babynieuws! Carolien Spoor is opnieuw moeder geworden. Op Instagram deelt ze de eerste foto van haar kersverse zoontje Elias Willem Frederik.

"Elias Willem Frederik Karthaus 16-01-2020 Wat een intens geluk. Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen ❤", schrijft ze bij het schattige kiekje.

https://www.instagram.com/p/B7f6HpRA3WJ/

Haar man, Jon Karthaus, deelt een emotionele post en laat weten: "De “roze baby wolk” kan soms blijkbaar even in een totaal ander sterrenstelsel liggen. Vandaar dat dit bericht vandaag pas de aarde bereikt. Afgelopen donderdag 16 januari 2020 is onze lieve zoon geboren: Elias Willem Frederik Karthaus. Zijn grote broer Otis kan niet wachten om met hem op avontuur te gaan. En ik verheug me op alle herinneren die ik met deze beukertjes mag gaan creëren. Mama is van een bovenmenselijke kracht en schoonheid dat ik me wederom meer dan gelukkig prijs met zo’n power-vrouw en mama 5.0. Geniet van deze prachtige dag, dan doen wij dat ook."

Carolien maakte de zwangerschap afgelopen zomer bekend (zie video boven). Ze schreef op Instagram: "We mogen prachtig nieuws met jullie delen: er is een kleintje op komst! We zijn zo gezegend dat het ons weer gegund is. Lief, klein mannetje: jouw grote broer, papa en mama kunnen niet wachten om jou te mogen ontmoeten.”

https://www.instagram.com/p/B00n7xhgLP_/?utm_source=ig_embed

Het stel werd in de zomer van 2017 de trotse ouders van hun eerste kindje: Otis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.