Terug

Volg Shownieuws

Babynieuws: Eerste Love Island-baby opkomst

Nieuws

2 mrt 2023, 14:07

Love Island Nederland is alweer drie seizoenen op de buis. Inmiddels is er een nieuw mijlpaal bereikt: Er is een échte Love Island NL-baby op komst. Lio en Marvin verwachten namelijk een kindje.

Eerder werden Denzel en Sha na hun Love Island-deelname al ouder, maar nog nooit kwam er een baby voort uit een setje dat elkaar echt op Love Island heeft ontmoet.

Avontuur

"Er gaat een avontuur beginnen" schrijft het koppel op Instagram. Ze kondigen de zwangerschap aan met een foto van een echo. Onderstaand zie je de foto van Lio en Marvin samen:

Reacties

Andere Love Island-deelnemers reageren massaal op de aankondiging. "Dit wordt echt de mooiste baby oooooit!!!!!!!" reageert Jotti verbruggen op de foto. Jotti heeft afgelopen seizoen het programma gewonnen samen met Cas. De relatie hield helaas geen stand. Eerder kondigde een andere ex-deelneemster ook wat aan. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.