Terug

Volg Shownieuws

Babynieuws! Laura Ponticorvo is weer moeder geworden

Babynieuws! Laura Ponticorvo is weer moeder geworden

Nieuws

29 juni 2023, 18:21

Prachtig nieuws voor Laura en Ryan. De twee zijn trotse ouders geworden van Cinco. Op Instagram schrijft Laura: "Geboren op 28 juni en dat betekent gewoon dat ik je helemaal heb mogen voldragen. Gewoon 39 weken en 5 dagen. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven.."

Het jongetje heeft de naam Cinco Pietro Miracolo Allegro gekregen en is helemaal gezond op de wereld gekomen. Cinco is het tweede kindje van Laura en Ryan, samen kregen ze eerder dochtertje Giulia. Ryan heeft uit een eerdere relatie al drie jongens.

Laura, die bij haar dochtertje Giulia een zwangerschapsvergiftiging kreeg, schrijft onder haar Instagram-post met prachtige foto's: "Een gezond knulletje die is gegroeid in een gezond lijf zonder de vergiftiging I did it, en wij zijn zo zo zo dankbaar dat wij dit heb mogen meemaken, een prachtige en bijzondere bevalling genaamd Mother Assisted C-Section." En legt ze uit: "Bij deze keizersnede til je als moeder je kindje zelf uit je buik in plaats van de gynaecoloog. Een magisch moment was dit voor ons en we zijn zo blij dat we dit hebben mogen ervaren." In verwachting

Laura Ponticorvo (37) maakte op 29 januari bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje, samen met haar grote liefde Ryan Rijger (48). Beelden van de babybelly zie je hieronder:

Laura Ponticorvo danst met zwangere buik
0:42
Laura Ponticorvo danst met zwangere buik

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.