Terug

Volg Shownieuws

BABYNIEUWS! Temptation-Rodanya is zwanger!

BABYNIEUWS! Temptation-Rodanya is zwanger!

Nieuws

16 juli 2019, 18:56

Rodanya Kelsey, die veel stof deed opwaaien met haar deelname aan Temptation Island, verwacht haar eerste kindje! Dat heeft ze met enkele foto's bekendgemaakt op Instagram.

De realityster schrijft bij de vrolijke kiekjes: "Ik ben verliefd op een mens, ik heb hem alleen nog niet ontmoet. Alleen wij tweetjes." Wie de vader is en wanneer ze is uitgerekend, is nog niet bekend.

De voormalig Temptation-deelneemster wordt overladen met felicitaties. "Rodanya eindelijk mag ik je op deze manier feliciteren, je bent nu al een super mama", reageert Michella Kox op het nieuws. Veel mensen vragen zich af wie de vader is of willen meer uitleg, zo is te lezen in de reacties. Maar Rodanya lijkt voorlopig nog niet van plan te zijn om meer info te delen.

Dinsdagmiddag maakte Rodanya wél nog bekend dat er nooit iets is geweest tussen haar en Danicio: "Dit is de allerlaatste keer dat ik hierop ga antwoorden. We hebben nooit een relatie gehad. We hebben elkaar nog een paar keer gezien na Temptation, dat was in de maand oktober/november en ergens in maart nog een keertje met z’n allen.”

De uitspraken zijn opvallend aangezien ze eerder nog bevestigde dat zij en Danicio inderdaad het bed met elkaar hebben gedeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.