Terug

Volg Shownieuws

Babynieuws voor de dj's van Kris Kross Amsterdam

Babynieuws voor de dj's van Kris Kross Amsterdam

Entertainment

8 feb 2021, 18:23

Het zijn spannende tijden voor de heren van Kris Kross Amsterdam. Sander Huisman, een van de twee broers van de groep, en zijn vriendin Sabien Metselaar hebben afgelopen zaterdag een dochter gekregen en ook Yuki Kempees' vriendin Lizzy van der Ligt is deze periode uitgerekend. Ook zij verwachten een dochter.

De dochter van Sander en Sabien heet Trix Johanna Bep Huisman en is het derde kind van het stel. Sander showt Trix via een foto op Instagram terwijl hij haar een kus op haar hoofd geeft en zegt "heel trots" te zijn.

De vriendin van Yuki was afgelopen donderdag uitgerekend. Toen schreef het Kris Kross-lid bij een foto van hen samen op Instagram ontzettend trots te zijn op zijn vriendin. "Ik weet echter wel dat elke zwangerschap anders is, soms wat makkelijker, vaak wat moeilijker. Vast en zeker, maar ik ben zo fokking trots op jou en hoe jij jouw (onze) zwangerschap doormaakt", schrijft Yuki. "Deze foto is van vandaag. 4 februari is de dag dat we uitgerekend zijn, maar ik maak me niet druk als ze ervoor kiest nog even binnen te blijven bij jou."

Naast de foto van hen, waarop de zwangere buik van Lizzy de hoofdrol speelt, schrijft hij verder: "De tranen na elke echo (die na onze eerste en afgebroken zwangerschap telkens spannend bleef, hoor ik een hartje?? Ja!) En hoe zelden je klaagt, terwijl ik zie dat je het zwaar hebt, dat het zwaar is." Het management kan nog niet zeggen hoe het nu in huize Kempees is en of Lizzy onderhand is bevallen.

Of de gezinsontwikkelingen invloed hebben op de muziek die de drie heren van Kris Kross Amsterdam maken en hun plannen, is nog niet duidelijk. Een voordeel is natuurlijk dat er door corona weinig gepland staat, maar toch "zijn de jongens altijd bezig nieuwe dingen te maken", aldus het management.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.