Terug

Volg Shownieuws

Jaap onthult 'gênant zwangerschapskwaaltje' Kim

Jaap onthult 'gênant zwangerschapskwaaltje' Kim

Nieuws

8 feb 2021, 16:08

Jaap Reesema onthult in een openhartige podcast een gênant zwangerschapskwaaltje van zijn vrouw Kim Kötter. Volgens de zanger is ze aan het einde van de zwangerschap 'van onderen te ruiken'.

In de To due date-podcast, waarin Jaap en Kim spreken over de zwangerschap van hun derde kindje, gaat het over zwangerschapskwaaltjes. "Heel eerlijk", zegt Jaap tegen zijn vrouw in de negende aflevering van de podacst. "Dit wordt een heel persoonlijk verhaal..."

"Hier staat dat vrouwen zichzelf meer ruiken en ook zeker van onderen", vervolgt Jaap. "Dat is ook wel zo. Dat gebeurt aan het einde van de zwangerschap, dan ruik je dat gewoon af en toe."

Als Kim haar man vraagt wat hij dan precies ruikt, zegt hij: "Dan ruik je gewoon een beetje dat… Niet zo zeer dat prettige, zoete vruchtwater. Het is een beetje weeïg, dat kan je weleens gaan ruiken." Kim vindt dat helemaal niet gek. "Ja dat is logisch, want het staat open."

Ook positieve dingen

Tegenover dit kleine kwaaltje staan ook weer heel positieve dingen, zo vertellen ze. Zo heeft Kim normaal gesproken altijd aften in haar mond, maar tijdens haar zwangerschap totaal niet.

Het is een veel voorkomende zwangerschapskwaal. Gezondheidsnet.nl schrijft er het volgende over: "Sommige vrouwen gaan beter ruiken tijdens de zwangerschap. Hierdoor ontwikkelen ze een afkeer voor bepaalde geuren. Ook zijn er vrouwen die hun vaginale afscheiding zelf gaan ruiken. Dit kan behoorlijk ongemakkelijk zijn, want ze maken zich zorgen dat anderen het ook ruiken. Dit is echter meestal niet het geval. De geur van de afscheiding is namelijk niet sterker geworden, maar hun reukvermogen is toegenomen."

Derde kindje

De presentatrice en de zanger zijn in verwachting van een derde kindje. Hoewel de eerste twee kinderen van het stel zijn geboren middels een ivf-traject, is de derde zwangerschap een verrassing. “In de coronatijd gewoon in de buik gekomen. We zijn nu dertien weken zwanger en rond 14 februari komt de baby ter wereld”, schreef Kim toentertijd op Instagram bij de bekendmaking van het babynieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.