Terug

Volg Shownieuws

Bachelor-winnares Julia Sinning heeft een nieuwe liefde

Nieuws

27 dec 2021, 14:12

Jullia Sinning heeft een nieuwe liefde gevonden. De Bachelor-winnares is gevallen op de oude bachelor Robbert Jonkheer.

Julia won dit seizoen de bachelor, maar de relatie met DJ Tony Junior hield niet lang stand. Na een aantal weken was de relatie weer voorbij en ging ieder weer zijn eigen weg. Toch is ze nu weer voor een bachelor gevallen. Op Instagram deel Robbert, die in 2017 meedeed aan het programma, een foto van hen samen met de tekst: "Samenvatting Xmas ‘21 ❤️ 😊"

Vanwege de deelname van Julia aan de bachelor kwam de romance tussen de twee stil te liggen. Echter zorgde de prille romance wel voor flink wat ophef bij het seizoen met Tony Jr.

Liefdesverdriet

Julia laat weten dat zij een flinke tik heeft gehad van het liefdesverdriet dat volgde na de breuk met Tony. "Het liefdesverdriet is pittig geweest. Ook alle comments op social media waren heftig."

De haat die Julia kreeg op social media beschrijft zij als 'best wel pijnlijk'. "Juist omdat ik het doodeng vond om überhaupt aan het programma mee te doen."

Het hele gesprek met Julia, waarin zij ook meer loslaat over haar huidige contact met Tony, is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.