Terug

Volg Shownieuws

Backstreet Boy A.J. noemt dochter Lyric Dean

Backstreet Boy A.J. noemt dochter Lyric Dean

Nieuws

20 mrt 2017, 14:36

A.J. McLean is zondag voor de tweede keer vader geworden. De Backstreet Boy en zijn vrouw Rochelle verwelkomden om 17.10 uur lokale tijd hun tweede dochter: Lyric Dean McLean. Dat hebben de zanger en zijn echtgenote laten weten aan People.

A.J. is door het dolle heen nu hij vader is van twee meiden. “Het is een droom die uitkomt”, liet hij het tijdschrift weten. “Een dierbare vertelde mij dat het krijgen van een kind je leven voor altijd verandert. En dat was meer dan waar met Ava”, zegt A.J. over zijn eerste kind, de vierjarige Ava Jaymes. “We besloten het nog een keer te proberen want ondanks dat Ava heel zelfstandig is, werd het voor ons steeds belangrijker haar een broertje of zusje te geven.”

De 39-jarige Backstreet Boy is zelf enig kind, maar zag bij zijn vrouw, die uit een gezin van vier kinderen komt, hoe bijzonder de band tussen broers en zussen is. Volgens de zanger kon Ava niet wachten tot ze grote zus werd. De opwinding en het verwachtingsvolle van zijn oudste dochter noemt A.J. “het beste gevoel van de wereld”. “Ze is al maanden aan het oefenen met haar poppen en baby’s van vrienden van mijn vrouw.”

De zanger en zijn 35-jarige vrouw maakten in september bekend dat hun tweede kind onderweg was. In oktober onthulde de Backstreet Boy dat hij weer een dochter kreeg. “Girl power all the way!” A.J. vindt het heerlijk dat hij dochters heeft. “De andere boys hebben jongens, dus het is leuk meisjes te krijgen.”

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.