Terug

Volg Shownieuws

Backstreet Boys staan achter van misbruik beschuldigde Nick Carter

Backstreet Boys staan achter van misbruik beschuldigde Nick Carter

Nieuws

16 dec 2022, 20:53

De bandleden van de Backstreet Boys staan allemaal achter Nick Carter, die onlangs werd beschuldigd van seksueel misbruik. Entertainmentwebsite TMZ sprak AJ McLean op het vliegveld van Los Angeles en vroeg hem naar hoe hij en zijn mede-bandleden over de kwestie denken.

Carter werd onlangs door een vrouw beschuldigd van seksueel misbruik toen zij 17 was. Het voorval zou zich in 2001 hebben voorgedaan. Carter was toen zelf 20 jaar oud. In de aangifte die deze Shannon Ruth deed, deden ook nog drie andere anonieme vrouwen hun verhaal. Zij zeggen tussen 2003 en 2006 door Carter seksueel te zijn misbruikt. De zanger spreekt alle beschuldigingen tegen.

Aan TMZ laat AJ McLean weten dat de groep volledig achter Carter staat. "We staan allemaal achter Nick, we steunen hem allemaal en we houden van hem." De zanger zegt dat de onderlinge band tussen de zangers "niet steviger kan zijn" dan nu het geval is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.