Terug

Volg Shownieuws

Badr Hari is terug in de ring

Nieuws

16 mrt 2022, 16:30

Badr Hari is gebrand op sportieve revanche. In aanloop naar de clash met Arek Wrzosek, waarvan hij in september van het vorige jaar verloor, doet Badr exclusief op tv zijn verhaal in Glory 80 pre-night: Badr Hari Returns .

Badr Hari kiest zijn eigen weg, media staat hij niet te woord. Maar in de aflevering van vrijdag aanstaande, waar in de video bovenaan de pagina een kleine sneak preview te zien is, spreekt hij zich echter wél uit. Uitgesproken en vol vertrouwen. In dit exclusieve tv-interview blikt Hari terug op de eerste confrontatie met Wrzosek waarvan hij vindt en zegt dat we die man niet 'bijzonderder moeten maken dan hij is' en kijkt hij vooruit op het tweede gevecht ('hij kan niks, hij is mijn niveau niet') én laat hij zich ook uit hoe het is om te vechten als vader.

Pay-per-view

Het duel Badr Hari vs. Arek Wrzosek is één van de duels van het boksspektakel GLORY 80. Het main-event op zaterdag 19 maart is het duel tussen Jamal Ben Saddik en de Nederlander Levi Rigters. Ook staat onder meer het titelgevecht tussen Tiffany van Soest en de Japanse RISE-kampioen Manazo Kobayashi op het programma. GLORY 80 is in zijn geheel pay-per-view te bekijken via de website van GLORY Kickboxing.

Luiers

Badr Hari mag dan inmiddels wel vijf kinderen hebben, maar luiers verschonen laat hij nog steeds aan het ‘vrouwtje’ over. De kickbokser vreest namelijk dat hij anders moet kotsen.

Hij was al vader van drie kinderen, maar Badr Hari kreeg daar begin 2021 ook nog eens een tweeling bij. In een interview in het magazine Beau Monde vertelt zijn vrouw Daphne, met de reactie hieronder in de video, dat de rolverdeling in huize-Hari nogal 'scheef' is.

Badr Hari: 'Anders ga ik overgeven'
0:18
Badr Hari: 'Anders ga ik overgeven'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.