Terug

Volg Shownieuws

Badr Hari reageert op pijnlijke nederlaag

Nieuws

6 sep 2021, 10:13

Badr Hari heeft op zijn Instagram gereageerd op de pijnlijke nederlaag van afgelopen zaterdag. De kickbokser was de wedstrijd aan het domineren, maar een headkick gooide roet in het eten...

Hari schrijft in zijn statement: "Jullie zijn teleurgesteld, Ik ben teleurgesteld". De oud K-1 vechter zegt zelf dat het absoluut niet zijn laatste wedstrijd is. Hij zegt er zelf het volgende over: "Ik vind het lastig om met deze nederlaag om te gaan. Ik zag het totaal niet aankomen. Ik voelde me zo sterk en klaar gisteren. Ik sloeg zoals Badr Hari. Ik was in topvorm en voelde alles. Het resultaat is frustrerend, maar mijn comeback geeft hoop. Ik zal dus ook voorlopig niet stoppen."

Aanpak

Zijn nieuwe aanpak heeft nog niet zijn vruchten afgeworpen. Nadat zijn lichaam hem in de afgelopen wedstrijden in de steek liet, pakte hij het in de voorbereiding voor Glory 78 helemaal anders aan. Dr. Ludidi bespreekt in de video bovenaan de pagina hoe hij de vechter tot een herboren mens heeft gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.