Terug

Volg Shownieuws

Barbara Sloesen en Jim Bakkum pakken hoofdrollen in Zwaar Verliefd!

Barbara Sloesen en Jim Bakkum pakken hoofdrollen in Zwaar Verliefd!

Nieuws

20 nov 2017, 12:10

Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes, Kay Greidanus en Liza Sips spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Zwaar verliefd!, maakte distributeur Dutch FilmWorks maandag bekend. Het is de verfilming van de gelijknamige roman van Chantal van Gastel.

Barbara Sloesen speelt de sympathieke jonge dierenarts Isa, die worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. Op een dag wordt ze haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging en valt ze vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben, gespeeld door Jim Bakkum.

Sloesen speelt in Zwaar verliefd! haar eerste grote hoofdrol. Zij speelde eerder onder meer in GTST, Celblok H en Flikken Maastricht en in de speelfilms Rokjesdag en Mannenharten 2. Sloesen en Bakkum deelden al eerder het witte doek in Onze jongens.

De opnames vinden plaats in Den Bosch. De film wordt geregisseerd door Jamal Aattache (Zoop) en geproduceerd door Tom de Mol (Sint, 100% Coco). Dutch FilmWorks brengt de film in het najaar van 2018 uit in de bioscopen.

https://www.instagram.com/p/Bbtir5rHjrY/?taken-by=jimbakkum

(BuzzE)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.