Terug

Volg Shownieuws

Barbara Sloesen gewond geraakt tijdens opnames

Barbara Sloesen gewond geraakt tijdens opnames

Nieuws

7 apr 2022, 15:57

Actrice Barbara Sloesen is gewond geraakt tijdens de opnames voor van de nieuwe film Alles is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn. Dit deelt ze woensdag op Instagram.

Een week geleden is bekend gemaakt dat de goed bezochte film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn een vervolg krijgt. De opnames voor dit tweede deel zijn al in volle gang. Barbara Sloesen, die de hoofdrol vertolkt in het eerste deel is ook nu weer van de partij. Naast Barbara zullen ook onder andere Holly Mae Brood en Sanne Langelaar in dit vervolg te zien zijn.

De opnames gaan echter niet helemaal zoals gepland. Barbara raakt namelijk gewond aan haar hoofd. Ze deelt een foto op Instagram waarop te zien in dat ze haar voorhoofd aan het koelen is met een doek, zie post hieronder. Hierbij schrijft ze: "Ik doe mijn eigen stunts." Deze stunt had helaas niet zo'n goede afloop.

Eerder laat Barbara weten dat ze gaat samenwonen met haar vriend Joost Hofman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.