Terug

Volg Shownieuws

Barry Atsma biecht op: 'Heb nachtje in de bak gezeten'

Nieuws

31 jan 2023, 14:04

Maandag is de bioscoopfilm van de hitserie KLEM in première gegaan en op de rode loper sprak Shownieuws onder meer ook met hoofdrolspeler Barry Atsma. En die biecht voor de camera van Shownieuws zijn criminele zonden op...

Zo bekent Barry dat hij zelfs een nacht in de cel heeft gezeten, zijn hele reactie is hierboven te zien.

KLEM: de film gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is. Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar Hugo is nog niet aangekomen of de situatie escaleert volledig.

"Na mijn plechtige belofte dat de derde serie echt de laatste was ben ik toch gezwicht voor de verleiding om nog een toetje te serveren in de vorm van een film", stelde scenarist en regisseur Frank Ketelaar eerder. "Niet in de laatste plaats omdat ik benieuwd was hoe Marius en Kitty zich in Italië zouden redden. Wordt het Ik Vertrek of meer Gomorra met een oranje tintje?"

Première van KLEM
1:21
Première van KLEM

KLEM: de film zal na de bioscoop als driedelige serie worden uitgezonden op NPO1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.