Terug

Volg Shownieuws

Barry Atsma openhartig over het overlijden van zijn broer

Barry Atsma openhartig over het overlijden van zijn broer

Nieuws

2 jan 2021, 10:32

Barry Atsma heeft een openhartig interview gegeven over het verlies van zijn broer Rimmert. Hij overleed vorige maand op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van corona.

Astma laat aan het AD weten: "Afscheid moeten nemen van Rimmert is intens droevig, maar we koesteren de herinneringen aan zo veel mooie momenten met hem. Hij leerde me vele levenslessen; onvoorwaardelijk liefhebben, niet oordelen, je écht verbinden met de mensen om je heen en vol overgave plezier maken."

In het interview heeft de acteur het over de goede voornemens die hij voor vorig jaar had. Door de corona uitbraak had hij ineens minder werk. Dat zorgde ervoor dat Barry graag meer tijd wilde besteden met zijn broer, die het syndroom van Down had. In de eerste lockdown belandde Rimmert in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Over deze periode laat Barry weten: "Het ging heel slecht met hem, waardoor ik acht dagen bij hem in het ziekenhuis ben geweest. Ik heb voor hem gezorgd, ben blijven slapen. Dat was heel bijzonder, en kon omdat ik vrij was door corona. Ook al was het spannend, het was ook echt quality time."

2020 was een jaar met ups en downs voor de acteur. Naast het verlies van zijn broer, mag hij ook nieuw leven verwelkomen. Zijn vriendin Noortje Herlaar liet afgelopen november weten in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Zij is in januari of februari uitgerekend en Barry weet al heel goed wat hij deze maanden gaat doen. "De eerste paar maanden van 2021 ben ik vrij, ga ik de nieuwe baby verwelkomen en in alle rust genieten, want ik vermoed dat dit mijn laatste wordt." Het wordt zijn vierde kind, na twee dochters met zijn ex en dochter Bobbi (2) met Noortje.

Het wordt een druk jaar voor Barry, want naast een nieuw kindje is hij ook als creative consultant betrokken bij een project om de biografie van Marco van Basten, Basta, te ontwikkelen tot een dramaserie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.