Terug

Volg Shownieuws

Barry Atsma over Noortje en baby Bobbi

Nieuws

14 okt 2019, 14:16

Noortje Herlaar is weer voor het eerst, na één jaar zwangerschapsverlof, aan het werk. En dat betekent dat vooral Barry de komende tijd veel met hun kleine doorbrengt!

De musicalactrice schittert momenteel de sterren van de hemel in de musical Lazarus. Hierdoor moet ze wel haar dochtertje Bobbi nu regelmatig achterlaten bij vriendlief Barry Atsma. “Ze is moe en heeft best pittige nachten” vertelt de acteur aan Shownieuws. De zorg van een kleintje combineren met haar is nog wel een dingetje in Huize Atsma. Het werk van Noortje komt dan nu ook duidelijk op de tweede plek. "Als je een kind krijgt maak je je meer zorgen, je bent banger, je bent vermoeider, je hebt veel meer liefde op een hele bijzonder manier leren kennen. Dat speelt allemaal mee als je op de vloer staat". Maar Barry is zeker weten apetrots op zijn Noortje!

Noortje en Barry werden vorig jaar oktober de trotse ouders van hun dochtertje Bobbi. Het tweetal maakte het babynieuws pas eind november bekend. Het koppel hoopt dat het meisje “in alle rust kan opgroeien”. Barry Atsma heeft nog kinderen uit een eerdere relatie. Ze leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen. Al eerder vertelde Noortje aan Shownieuws dat ze nog altijd slapeloze nachten heeft van haar meisje.

De komende tijd speelt Noortje de hoofdrol in de musical Lazarus in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.