Terug

Volg Shownieuws

Barry Atsma vertelt over 'extreem heftige' scheiding

Barry Atsma vertelt over 'extreem heftige' scheiding

Nieuws

21 dec 2020, 18:18

Barry Atsma en musicalster Noortje Herlaar verwachten binnenkort hun tweede kindje. Uit een eerder huwelijk met ex-vrouw Izaira heeft hij al twee oudere dochters; Zoë en Charlie. In de podcast van Roel van Velzen vertelt de acteur nu over de scheiding. Die was volgens hem 'extreem heftig'.

"Mijn kinderen waren nog echt kleintjes, net vier en anderhalf jaar. In eerste instantie ben je erg bezig met de beslissing om te gaan scheiden. Dat is al een heel grote stap", zegt Barry over de scheiding van tien jaar geleden. "Maar op een gegeven moment besef je ook wat je je kinderen gaat aandoen", gaat hij verder. "Dat plaatje van een gezin samen vormen, de droom die we allemaal hebben als je kinderen krijgt, ga je kapotmaken. Dat besef vond ik extreem heftig, heel verdrietig."

"Werkte niet voor ons" Volgens Barry was het samen opvoeden van kinderen heel lastig met zijn ex-vrouw Izaira. "Apart van elkaar zijn we heel goede ouders. "Maar in één huis wonen en geliefden zijn, werkte echt niet voor ons."

Vriendinnen

Gelukkig gaat dat met zijn huidige partner Noortje een stuk beter. "Het klopt nu heel erg om samen kinderen te hebben", zegt Barry. "Ook met Izaira en Noortje, dat zijn vriendinnen. Maar het is best wel intensief sinds onze dochter Bobbi (2) er is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.