Terug

Volg Shownieuws

Bas Muijs geeft intiem kijkje in eerste dagen Annelie

Nieuws

7 apr 2020, 19:00

Bas Muijs is onlangs voor de derde keer vader geworden. Omdat Shownieuws natuurlijk niet zelf op babybezoek kan gaan bij de acteur en presentator, geeft hij ons via een video een intiem kijkje in de eerste dagen van Annelie Muijs!

Na dochter Emma en zoon Daan hebben Bas en Sabine nu dus een dochtertje erbij: Annelie Madelief. In de video is te zien hoe Bas aangifte doet bij de gemeente van de geboorte en vertelt hij hoe het met zijn nieuwe, uitgebreide gezin gaat.

"Dit is de jongste Muijs. Annelie," stelt hij de kleine aan het grote publiek voor. "In de nacht is ze heel erg wakker en overdag slaapt ze nog. Dat is niet helemaal de bedoeling." Ook grote zus Emma vindt het maar wat leuk dat ze nu een klein zusje heeft.

"We zijn er heel blij mee, Emma en Daan ook," vervolgt Bas. "Mama ook, maar die moet uitrusten, dus die is er even niet bij. En opa en oma zijn er ook blij mee." Het is wel gek voor de familie Muijs om in de coronacrisis een geboorte te vieren. "Het is heel lastig, want visite moet voor de deur blijven staan. Dus zij staan dan door het raam te kijken, het raambezoek, en dat gaat prima. Voorlopig vermaken wij ons thuis in ieder geval heel goed met de nieuwste aanwinst Annelie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.