Terug

Volg Shownieuws

Bas Smit haalt uit naar vrouw na kritiek op lach

Bas Smit haalt uit naar vrouw na kritiek op lach

Nieuws

21 juni 2021, 20:10

Bas Smit krijgt op Instagram kritiek op zijn bekende gulle lach. De man van Nicolette van Dam slaat gevat terug...

Roddelpraat-ster Jan Roos deelt een foto met Bas op zijn Instagram-account. "De baas is er ook!" schrijft hij bij de foto, gemaakt bij een De Amsterdamse Zomer-concert.

Er komen veel mooie reacties binnen op de foto. Mensen hopen dat Bas Smit binnenkort te gast is in het Youtube-programma van Jan en Dennis Schouten. Bas reageert zelf ook met enkele vrolijke emoji.

Een volger van Jan reageert op de reactie van Bas Smit. "Lachen is niet per se je hele bek opengooien." Bas laat dit niet van zijn kant gaan. "Wilde zeggen 'probeer het eens', maar gaat met zo'n zuinig mondje niet lukken." Het kan rekenen op meer dan 50 likes en reacties als 'held'.

Jan Roos is niet de enige ster die zondagavond present was bij het concert van René Froger. Ook Sarah van Soelen en haar vriend en schoonmoeder, André en Rachel Hazes, waren aanwezig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.