Terug

Volg Shownieuws

Bas Smit laat Nicolette van Dam schrikken

Bas Smit laat Nicolette van Dam schrikken

Nieuws

12 dec 2020, 17:41

Nicolette van Dam wist dit weekend even niet waar ze het zoeken moest. Manlief Bas Smit besloot de blonde lokken van zijn dochters plots roze te verven. Maar of moeder Nicolette daar - zonder overleg - nou zo blij mee is...

Bas deelt op Instagram een video van dochter Kiki-Kate. Zij zit bij de kapper en krijgt roze lokken aangemeten. "Deze beelden delen we pas met mama als het klaar is", aldus een lachende Bas.

"Ik word niet goed!" aldus Nicolette wanneer ze achter de actie van haar man komt. "Zonder overleg dit serieus doen. Die gozer spoort echt niet. Ik ben nu aan het nadenken over een straf, die lang mag duren... Tips zijn welkom!"

De dochters van Bas en Nicolette zijn helemaal blij met hun nieuwe haar. Zo filmt Nicolette het eindresultaat en vraagt aan hen: "Zijn jullie blij met zo'n vader?" Het tweetal antwoordt volmondig 'ja'.

vraagt Nicolette aan het tweetal, waarop zij volmondig 'ja' antwoorden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.