Terug

Volg Shownieuws

Bas Smit reageert op massale woede na Amsterdamse Zomer-concert

Nieuws

3 juli 2022, 11:42

Veel bezoekers van het The Best Of De Amsterdamse Zomer-concert zijn zaterdag zwaar teleurgesteld naar huis gegaan. Er wordt gesproken van een rampzalige organisatie, waarbij onder andere de wijn al om 21:00 op was. Organisator Bas Smit reageert op de ophef...

In de inbox van Shownieuws stroomt het vol met woeste reacties. Mensen stellen uren in de rij te hebben gestaan voor drankjes, de wijn zou al uren voor het einde van het concert op zijn, pinautomaten zouden het niet hebben gedaan, etcetera.

De kritiek is ook te lezen op Instagram op het account van De Amsterdamse Zomer. "Wat een flop!! Wijn op, pinautomaten stuk! Meer dan een uur in de rij voor drinken! Eten op! Wat een kut feest!!!!" staat er bijvoorbeeld.

Reactie Bas Smit

Ook organisator Bas Smit is teleurgesteld na het concert. Op Instagram zegt hij de grote kritiek te snappen.

"Wat was het een geweldige show, maar ook wij zijn net als jullie teleurgesteld in het verloop van deze editie van TBODAZ i.v.m. de drukte bij de drank- en eetfaciliteiten. We hebben helaas te maken gehad met factoren die we niet meer opgelost kregen, zoals ruim 1/3 van het barpersoneel wat niet op kwam dagen en een pinstoring."

"We hebben geprobeerd dit op te lossen, maar kregen dit in deze uitdagende markt niet meer voor elkaar", vervolgt hij. "Onze oprechte excuses. Ook wij hadden dit liever anders gezien en voelen dat we tekort zin geschoten."

"We zijn met man en macht bezig om voor vandaag alles op orde te krijgen, zoals jullie van ons gewend zijn. En als je zin hebt in een bardienst, weet je ons te vinden", sluit hij af.

Bas vertelde er ook nog over voor de camera van Shownieuws. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.