Terug

Volg Shownieuws

Beau gaat soort Villa Felderhof maken

Beau gaat soort Villa Felderhof maken

Nieuws

1 juni 2021, 20:22

Beau van Erven Dorens gaat voor RTL een nieuw programma maken dat heel erg lijkt op Villa Felderhof. Dat vertelde de presentator dinsdag in RTL Boulevard.

In Lago di Beau gaat hij BN'ers interviewen aan het Comomeer in Italië. Meer is er nog niet over het programma bekend. Villa Felderhof was een NPO-programma waarin Rik Felderhof in een grote villa BN'ers interviewde. Hiermee verdiende Felderhof in 1998 de Gouden Televizierring.

Ophef

Beau raakte maandagavond verwikkeld in een verhitte discussie met evangelist Florens van der Spek, die kwam uitleggen waarom hij geen vaccinatie tegen het coronavirus wil. Volgens Florens biedt Jezus hem het eeuwige leven en heeft hij ook geen vaccin nodig omdat hij biologisch eet, waardoor hij volgens hemzelf resistent zou moeten zijn. Dit schoot Beau in het verkeerde keelgat en dat liet hij duidelijk blijken. "Iedereen even zijn kop houden!", riep Beau toen Florens maar bleef doorpraten.

Kijkers waren woest op Beau en hij ging door het stof in De 538 Ochtendshow met Frank Dane reageerde Beau dinsdagochtend en zei hij onder meer dat hij de uitbarsting afkeurt (zie video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.