Terug

Volg Shownieuws

Beau heeft zin in jubileum Boulevard met Peter en Albert

Beau heeft zin in jubileum Boulevard met Peter en Albert

Nieuws

1 sep 2021, 12:25

Beau van Erven Dorens kijkt er enorm naar uit om weer achter de desk van RTL Boulevard te staan met oud-collega's Peter van der Vorst en Albert Verlinde. Woensdag zijn de drie in het kader van het twintigjarig bestaan van het programma weer samen op televisie te zien.

"Wat een frisse, vrolijke koppies… en wat een gevoel voor mode", schrijft Van Erven Dorens onder een twintig jaar oude foto van de drie samen. "We waren jong en obstinaat en trokken ons nergens wat van aan. Vanavond voor één keer weer samen aan de desk bij ‘Het Grootste Nederlandstalige Entertainment Programma Ter Wereld’. (Dat stond vroeger bij ons op de redactie op de muur en geeft meteen de ironie aan waarmee we het showbizznieuws bespraken.)"

Naast de drie mannen bij wie het programma begon keerden eerder deze week ook Daphne Bunskoek en Winston Gerschtanowitz eenmalig terug achter de desk. De RTL-hit bestaat op 3 september exact twintig jaar.

Het programma stond aan het begin van de jubileumweek ook stil bij het overlijden van Boulevard-collega Peter R. de Vries, die onlangs na een live-uitzending op straat werd neergeschoten. Hij overleed later aan zijn verwondingen. Zoon Royce deed in het programma voor het eerst zijn verhaal over het missen van zijn vader.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.