Terug

Volg Shownieuws

Beckhams schenken zoon en schoondochter auto van 450.000 euro

Beckhams schenken zoon en schoondochter auto van 450.000 euro

Nieuws

11 apr 2022, 07:43

David en Victoria Beckham hebben hun zoon Brooklyn en kersverse schoondochter Nicola Peltz een bijzonder huwelijkscadeau gegeven. Ze schonken de 'newlyweds' een gerestaureerde vintage Jaguar cabrio uit 1954, die door een firma waarin David geïnvesteerd heeft volledig elektrisch is gemaakt. Aan de auto hangt een prijskaartje van 450.000 euro. Dit meldt The Daily Mail.

'Posh & Becks' kwamen zelf in de auto aangereden bij de lunch die op zondag werd gehouden in het huis Nicola's ouders in Palm Beach, een dag na de officiële huwelijksvoltrekking. Later reden Brooklyn en Nicola er samen mee weg en deed hun rit denken aan die van prins Harry en Meghan, die zich eveneens verplaatsten met elektrische Jaguar toen ze van Windsor Castle naar de receptie bij Frogmore House reden gedurende hun huwelijksfestiviteiten.

Beckham is investeerder in het bedrijf Lunaz, dat gespecialiseerd is in het restaureren en elektrisch maken van oldtimers. De voormalig voetballer liet de auto in een speciale kleur blauw spuiten, maar vroeg het bedrijf om de exacte naam en kleur geheim te houden.

"Het is een prachtig cadeau voor Brooklyn en Nicola, wij zijn vereerd om deze prachtige klassieke auto te hebben mogen verbouwen naar een moderner en milieuvriendelijker model, zonder daarbij aan glans te verliezen. Deze auto staat voor kwaliteit en een positieve toekomst," aldus David Lorenz, oprichter en eigenaar van Lunaz.

Brooklyn en Nicola gaven elkaar elkaar zaterdag het jawoord. Bij het huwelijk waren meerdere sterren aanwezig; onder wie tennisster Serena Williams, actrice Eva Longoria, model Gigi Hadid en televisiekok Gordon Ramsey. Ook alle Spice Girls, de groep waar de moeder van de bruidegom deel van uitmaakte, waren van de partij.

De 23-jarige kok en de 27-jarige actrice verloofden zich in 2020. Ze zijn sinds 2017 samen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.