Terug

Volg Shownieuws

Beckhams tekenen miljoenendeal met Netflix

Beckhams tekenen miljoenendeal met Netflix

Nieuws

30 okt 2020, 17:16

David Beckham heeft een deal gesloten met Netflix, dat een documentaire over de voormalig voetballer gaat maken. Met de productie is een bedrag van 16 miljoen pond gemoeid, zo meldt The Sun.

In de documentaire over het leven van de 45-jarige 'Becks', die onder meer voor Real Madrid en Manchester United voetbalde, zullen intieme beelden te zien zijn. Zo zijn er beelden van verjaardagen, kerstvieringen en andere familie-aangelegenheden. Ook persoonlijke en exclusieve foto's worden getoond.

Niet alleen Beckham zelf, maar ook zijn vrouw Victoria en zijn vier kinderen krijgen een prominente rol in de documentaire. Een anonieme bron zegt tegen The Sun dat "er een kant van David te zien zal zijn die het publiek zelden te zien krijgt".

De familie Beckham heeft veel gedocumenteerd. Zo zijn er veel oude krantenknipsels, schooldossiers en teamfoto's waarover Netflix de beschikking krijgt, net als oude videobeelden.

Wanneer de documentaire op het streamingplatform te zien zal zijn is nog onduidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.