Terug

Volg Shownieuws

Begraven Meilandjes strijdbijl met huishoudster Nadège?

Begraven Meilandjes strijdbijl met huishoudster Nadège?

Nieuws

22 apr 2021, 18:33

De familie Meiland lijkt de strijdbijl met voormalig huishoudster Nadège te begraven. Zo is in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien dat de Française contact zoekt met Erica, Martien en Maxime.

Het overlijden van hond Bommel heeft ook Nadège geraakt. Ze heeft een mailtje naar de familie gestuurd om hen te condoleren met het grote verlies. Maar dat is niet alles! Zo laat zij ook weten dat het haar leuk lijkt om elkaar weer eens te zien…

Zoals je in bovenstaande video kunt zien, zijn Erica en Martien erg blij met het contact en vinden ze het erg leuk dat Nadège weer iets van zich laat horen. Ze hebben het er gelijk over om haar uit te nodigen in het Chateau met Pasen. Maxime is daarentegen iets minder enthousiast en weet niet of ze een hereniging wel ziet zitten. “Van mij hoeft het niet”, aldus Maxime.

Gedoe

Vorig jaar ging het mis tussen de familie en Nadège. Vanwege het coronavirus kon de familie geen gasten meer ontvangen op het Franse chateau, hierdoor was er niet veel werk meer voor Nadège. Een pijnlijk gesprek tussen Nadège en de Meilandjes heeft de bom laten barsten. Wat er precies in dit gesprek is voorgevallen, lees je hier.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.