Terug

Volg Shownieuws

Bekend Nederland reageert op de nieuwe maatregelen

Nieuws

12 nov 2021, 19:59

De nieuwe maatregelen die vrijdagavond zijn aangekondigd in de strijd tegen het oprukkende coronavirus zijn een harde klap. Dat is te zien in de video bovenaan deze pagina. Op social media laat bekend Nederland van zich horen.

Zo post Trijntje Oosterhuis een groot hart op haar Instagrampagina. "We zullen doorgaan", schrijft de zangeres erbij.

Ronnie Flex is he-le-maal klaar met de aangekondigde regels. "Yoooo ik ben helemaal moe van de maatregelen, als je wilt dat ik kom optreden in je lokale schuur… Hit mijn dm", liet hij in een inmiddels verwijderde Tweet weten.

Temptation Island-ster Daisy Piras ziet het somber in. "Je mag niet meer shoppen als ongevaccineerde. Stop ook maar alvast met eten, want dat mag je binnenkort ook niet meer kopen."

Michella Kox laat weten dat we nog 'ff' vol te moeten houden.

De band BLØF zou eigenlijk zaterdag een festival hebben, maar laat zojuist op Instagram weten deze uit te stellen. "We waren klaar om ons nieuwe festival aan jullie te presenteren en met elkaar een feestje te vieren, maar daar zullen we nog even geduld voor moeten hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.