Terug

Volg Shownieuws

BEKIJK NU: Duncan Laurence in The Ellen Show

BEKIJK NU: Duncan Laurence in The Ellen Show

Nieuws

6 apr 2021, 20:04

Wat hebben Nikkie de Jager, Famke Janssen en Duncan Laurence met elkaar gemeen? Ze waren alle drie te gast bij de show van Ellen DeGeneres! Duncan deelt de eerste beelden van zijn optreden.

Arcade, het nummer waarmee Duncan Laurence twee jaar geleden het Songfestival won, gaat door het plafond. Met miljoenen streams is het nummer al wekenlang een van de best beluisterde nummers in de wereld.

Vorige week was Duncan te gast in de Amerikaanse Today Show, dinsdag deed hij dat nog eens over met een optreden in The Ellen Show, de show van Ellen DeGeneres.

Duncan deelt de eerste beelden op zijn Instagram, zoals je hieronder kunt bekijken.

Hoewel het dus bijna twee jaar geleden is dat de zanger namens Nederland de songfestivalbokaal in ontvangst nam, is 'Arcade 'sinds begin dit jaar een hit in de Verenigde Staten. De nieuwe bekendheid van het nummer in de VS dankt Duncan aan de app TikTok. Het succes vindt Duncan nog maar onwerkelijk, zo vertelt hij aan Shownieuws in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.