Terug

Volg Shownieuws

Belgen compleet in de war door 'Gert en Meghan Markle'

Belgen compleet in de war door 'Gert en Meghan Markle'

Nieuws

14 mei 2021, 23:12

België is compleet in de war als donderdagavond een van de meest gewilde talkshowgasten ter wereld doodleuk aanschuift in het late night-programma van Gert Verhulst. Meghan Markle gaat ogenschijnlijk namelijk in gesprek met de presentator...

De vrouw van prins Harry leek compleet op haar gemak in de show en sprak honderduit over de goede band die ze heeft met de Belgische prins Laurent. Maar niets is wat het lijkt. Het blijkt te gaan om de Belgische actrice Kim Van Oncen.

Met gebruik van deep fake-effecten is het de Belgen gelukt om te doen alsof Meghan aan tafel zit bij Gert. Daardoor leek het precies alsof Meghan openhartig vertelde over haar zwangerschap, terwijl ze in het echt waarschijnlijk geen idee heeft wie Gert Verhulst is.

In Nederland hebben we dit nog nooit zo in een talkshow voorbij zien komen. Wel kwam vorig jaar aan het licht dat meerdere bekende Nederlandse vrouwen op pornosites te zien waren. Via deepfake leken deze bekende vrouwen naakt. Onder andere Dionne Stax was slachtoffer van deze techniek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.