Terug

Volg Shownieuws

Belgen diep ontroerd door emotionele hereniging K3-Kathleen en Karen

Belgen diep ontroerd door emotionele hereniging K3-Kathleen en Karen

Nieuws

17 okt 2020, 10:37

Veel Belgen (en zeker ook genoeg Nederlanders) zijn diep ontroerd door een bijzondere hereniging tussen voormalig K3-zangeressen Kathleen Aerts en Karen Damen. Dat was vrijdagavond te zien tijdens The Masked Singer in België.

Kathleen Aerts wist het ver te schoppen in het zangprogramma, van top tot teen gehuld in een zeemeerminkostuum. Maar de blondine moest zichzelf vrijdagavond onthullen. Karen wist het zeker: het kan niemand anders zijn dan Kathleen, en ze had gelijk. Na de onthulling springt Karen van haar stoel en haast ze zich naar het podium. De twee vallen in tranen, na elkaar jaren niet gezien te hebben, eindelijk weer in elkaars armen. De aandoenlijke beelden zijn hierboven terug te zien.

Op social media wordt er emotioneel op de hereniging gereageerd. "Ik heb daarjuist ZO HARD GEHUILD", "JAAA IK WIST HET!!!! Moest echt effe een traantje wegpikken toen ze elkaar een knuffel gaven ❤️", "Die reünie tussen Karen en Kathleen was echt ontroerend om te zien. Zeker omdat ze elkaar al zo lang niet meer hebben gezien na al die jaren. Heel mooi om te zien op tv" en "Ik heb me toch een partij zitten janken toen ze elkaar in de armen sloten. Zo puur!", valt er onder andere te lezen.

Weer compleet

Er verscheen vrijdagavond nog een foto van de voormalig K3-zangeressen waarop ook Kristel te zien. De dames zijn nu sinds lange tijd weer compleet: "t Voelde zo vertrouwd... Een beetje zoals thuiskomen... Side by side or miles apart.. We are sisters connected by the heart", schreef Kristel bij onderstaande foto.

Inmiddels heeft Kathleen ook Kristel Verbeke compleet verrast! De beelden zie je hier terug.

Foto header: VTM / The Masked Singer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.